15 Ara 2013

Secret Garden (Gizli Bahçe), 2010



           Secret Garden. Paylaşmak için sabırsızlandığım bi dizi, çünkü çoğu yerde gülmekten yerlere yattığım ve çoğu aşk sahnelerin de 'Ayy ne güzel!' dediğim yegane parçam :) Espri anlayışı yüksek seviyede, sanırım 2-3 kez izledim diziyi.

           Eveeet, anlatmaya gelince soldaki beyefendi yani Kim Joo Won' umuz gelir seviyesi yüksek, başarılı bi alışveriş merkezinin CEO' sudur. Aynı zamanda kibirli, ukala ve parasını önem vermeden harcayan bi tiptir. Birgün yolları kesişir ve sağdaki hanımefendi yani Gil Ra Im' imizle karşılaşır. Gil Ra Im sinema sektöründe dublördür. Gayet olgun, aklı başında bi hanım kızımızdır. Dublörlük yaparak aldığı tek tük parayla tek odalı bi evde arkadaşıyla beraber kalmaktadır. Ona da çok üzülmüştüm, sen dublör ol, o kadar atla, zıpla, koş, yaralan azcık bi para al. Ah bu kore dizileri zengin oğlan fakir kız senaryosunda kızlarımızı fakir yapıyor, neyse :)

                                                 

              Esas dizimizin konusuna gelince... Bi akşamüstü Joo Won ve Ra Im bahçesi olan bi ev gibi lokanta gibi garip bi yere girerler,  her tarafta el yapımı içkiler vardır. Lokanta sahibi onlara iki şişe içki hediye eder. Geri döndüklerinde birbirlerinden habersiz ikiside o gece verilen içkiyi tek gecede bitirirler. Ama bilmiyorlardır ki sabah uyanınca hayatlarında bir dönüm noktası olacağını. Çünkü uyandıklarında bedenleri yer değiştirmiş olacaktır. O uyandıkları zaman ve kendilerini ilk gördükleri zaman hal ve hareketleri beni benden aldı :)
                              
Ha bide gülerken koltuktan düşme sebebim de aşağıda :D

              
       İzlerken bol bol güleceğiniz ve değişik senaryo konusuyla ilgimizi çeken hoş ve minnak dizimizi siddetle tavsiye ediyorum. Öpüldünüz **

                                                

                            

0 yorum:

Yorum Gönder