14 Oca 2015

Kill me Heal me, 2015

    2015 yapımı yeni bir dizi, 'Kill Me Heal Me'. 20 bölümden oluşacak olan bu dizinin konusu fantastik. Kore dizilerini seçerken her zaman türüne bakarım, fantastikse eğer hiç durmam, izlerim, çünkü bu konuda gerçekten çok iyiler. Bana göre 'Kill Me Heal Me', akılda kalan diziler listesine bu sene adını yazdıracak.
   Konusunu şöyle kısacık size çıtlatacağım.

  
   Cha Do Hyun'un çoklu kişilik olarak adlandırılan bi hastalığı vardır ve tam 7 farklı kişilik barındırmaktadır. Çoğu zaman bu farklı kişilikleri tetikleyen bazı unsurlarda ortaya çıkıveriyorlar ve tamamen başka biri oluyorlar. Cha do Hyun esas benliğine döndüğünde ise kendini başka bi yerde, farklı bir tarzda ve başka kişilerle bulabiliyor, kendisi olana kadar olan hiçbirşeyi hatırlamıyor. Kore dizilerinin vazgeçilmez olaylarından olan büyük bir holding şirketinin varisi rolünde Cha do Hyun. Bu yüzden hastalığını kimselerin bilmesini istemiyor. Sağ kolu yani sekreteri ve doktoru arasında kalacak bir sır olarak kalmasını istiyor. Dizinin konusu ise bu sırrı mezara götürecek olan stajyer psikiyatrist Oh ri Jin'le başlayacak olan aşklarını konu alıyor. 



Fakat bir sorun, Cha Do Hyun'un kavgacı ve cool kişiliği Shin Se Gi çoktan Oh Ri Jin'e aşık olmuştur.

    Şimdilik sadece 2 bölüm izleyebildim ve gerçekten diğer bölümleri iple çekiyorum fakat güncel bir dizi izliyorsanız biraz sabretmek zorundasınız. Ya da daha büyük bir sabırla finalini bekleyip toptan izlemeniz sizin için daha iyi :) Şahsen ben bunu beceremiyorum.
    
Shin Se Gi, favorimsin. İzleyiniz, şiddetle tavsiye edilir.
                                                                                                                                                                                                  **öpüldünüz