29 Haz 2014

Dating On Earth, 2008


   JYJ hayranlarinin cok hosuna gidecegi bir filmle karsinizdayim :)

  Kendi isimleriyle oynadiklari film, romantik komedi tarzinda. Basroller, Park Yoochun, Kim JaeJoong ve Soo Hyun(Seo Hyun Jin). Junsu´muz yan rolde Yoochun´un kankasi olarak rol almis.

  Konumuza gelecek olursak: Yoochun ve Soohyun ciftimiz evlidir, fakat isin garibi, oglumuzun daha ögrenci kizimizin da ögretmen olmasidir. Asil olay ise; Soohyun´un atandigi okul, esinin okuludur. Yoochun bu ise cok karsi cikar, kimseye onlarin evli oldugunu söylememislerdir. Yoochun cok kavga ettigi icin cogu okuldan atilmis, 2 sene kaybetmis ve ancak bu okul onu kabul etmistir bu yüzden o mezun oluncaya kadar kimseye söylememye karar verirler.

  Derken okula yeni bir ögrenci transfer olmustur. Asi, kavgaci, melankolik, asabi, kim? Tabi ki Jae Joong :)  Jae Joong 10 yasindayken anne-babasini kaybetmistir. Ablasiyla birlikte yetim ve öksüz kalmistir, fakat evde cikan bir yangin sonucu ablasini da kaybetmistir, herkes bu yangini Jae Joong´un cikardigini düsünmektedir. Belki de cocuk bu yüzden bu kadar asabi ve melankolik oldu, cik cik.

   Ögretmen böylesine icine kapanik bi ögrenciyi acmak icin fazla üstüne düser, bu ilgiyi yanlis anlayan Jae Joong ögretmeninden hoslanmaya baslar. Tabi ki Yoochun´umuz da karisini kiskanmaya baslar.Önermesi benden, izlemesi sizden :) JYJ nin bir arada olmasi güzeldi, film öyle asiri müthis bi film degil, ama izlemeye deger :)

                                                               ´Su iki tatli cifte bakiin :)


                                                                 ´ Iki düsman sonra arkadas olur :)