12 Tem 2014

A Werewolf Boy (Kurt Cocuk), 2012


   Evet, simdi karsinizda müthis, mükemmel ve daha nice güzel sifatlarla süsleyebilecegim bir film var. bu kadar övmemin sebebi; filmin konusunun alisilmadik olmasi fakat buna ragmen izlerken yadirgamayacaginiz aksine hemen kabullenip, sahipleneceginiz bir film. Lafi daha fazla uzatmadan daha dün 2.kere izlemis biri olarak sicak sicak size cok ayrinti vermeden özet gececegim.

  Soon Yi, filmdeki esas kizimiz cigerlerinden rahatsizdir, okula gidemedigi icin arkadaslari da yoktur, bu yüzden hayattan beklentisini yitirmis bir kizimizdir. Annesi ve kücük kiz kardesiyle birlikte yeni bir eve tasinmasiyla olaylar gelisir.


  Evin hemen yaninda boylu boyunca yer alan ahira benzer yikik-dökük bir yer vardir. Eskiden orada kurtlar beslermis bir adam, ama iclerinde öyle tehlikelisi var ki.
  Soon Yi, gece yataginda günlügüyle oyalanirken calilarin hisirdamasiyla irkilir. ayni olay tekrarlandigi zaman kosarak kardesini uyandirmaya calisir. Kimse kalkmayinca atar sirtina deli cesaretini elinde bir kürek zifiri karanlikta ahira yönelir. Iste olayimiz buradan sonra basliyor, gerisi size kalmis. Eminim cok begenecesiniz :)



Aklimda asili kalanlar :

1. Filmde kizimizin annesi o kadar tatliydi ve rolüne o kadar uymustu ki baska bi rol ona yakismazdi. Konusurken kizlarini dürtüp "tirnak yeme" gibi kücük ayrintilari bile kacirmadan yapan müthis bi anneydi. Canim benim.

2. Oglancigimiz da ayni sekilde rolünün efendisi olmus. Hani bir kurt, köpek nasil davraniyorsa o da hareketleri kacirmadan o sekilde davraniyordu. Köpekleri cok gözlemlemis olmali, tipatip benzerdi, aferin be Cheol-Soo !
                                                                                                                                  öpüldünüz :)