22 Nis 2014

Ma Boy, 2012

   İlk 'Mini Dizi' mizle karşınızdayım. Ne demek mini dizi, kore medyasının güzelce mantığını kullanarak küçük fikirlerini 3-5 bölüme sığdırmaları. Madem çok genişletilecek, üzerinde fazla oynayabileceğim bi konu değil, ama çokta hoş demişler, en iyisi biz bunu 3-5 bölüme sığdıralım gibi bi fikir ortaya çıkmış Evet, konumuz çok değişik. Dizi zaten 3 bölüm genel konusunu bile anlatsam içerik hakkında fikir edinmenize değil, diziyi izlemiş gibi olmanıza sebep olurum, o zaman da beni sopalarsınız :) O yüzden mini dizimizden mini minnacık bir özet geçeceğim.
  Esas başrol kızımız bir sanat okuluna kayıt olunur. Sesi güzeldir. Okul da da aşık olduğu, hayranı olduğu bir ünlü çocuk vardır. Ama esas oğlan bu ünlü çocuk değil. Afişte de görüyosunuz, aman canım onu da söylesem spoiler olmaz heralde, adamlar afiş yapmış :)
  Yurtta odasını paylaşacağı kişi 'Irene'. O da ünlü bir kızdır. ama birgün farkeder ki o bir kız değil !!! Nolcak şimdi, kim bu derken meğer bi olay yüzünden kız gibi giyinmek zorunda kalmış olduğunu öğreniriz.( Allah aşkına o kadar mı bebek yüzlü olunur, ben bile izlerken farketmedim erkek olduğunu) O yüzden o çocukcağızla -adı 'hyun woon' muydu hatırlamıyorum- kalmaya başlarlar. Bu kadar başka birşey söyleyemem :) Ama dizideki Taeclu ve IreClu beni çok güldürdü. bunlar da fanklüpler. TaeClu, Tae Joon 'un ( esas kızımızın hayran olduğu ünlü çocuk var ya, hıh o işte.) hayran kitlesini oluşturan klüp. Diğeri de ( IreClu ) bizim oğlanı kız zanneden çocukların oluşturduğu klüp. Gerçekten komiklerdi :) Dizimiz mini olunca yazısı da mini oluyor malesef. Anlatacaklarım bu kadar :) Keyifle izleyin. Aman 3 bölüm zaten, şimdi başlasanız akşama biter :) Birkaç karede koyayım:
 
  -  İşte arkada IreClu :)


  - İşte bu da TaeClu, bu grup yürürken bi müzik çalıyor bayıldım, belki siz de seversiniz, Glass Candy- Without touch Feeling olması lazım :)                 

                                                                                                             Öpüldünüz**