24 Eki 2014

Lovely Complex, 2007


   Daha henüz ortalarında olduğum bir animeyi bilgilerim sıcak ve tazeyken sizlerle paylaşmak istedim.

   24 bölümlük bu animemizde konumuz aşk! Ama boylar arası mı aşk diyeyim bilemedim, ne demek istiyorum. Kızımız Risa-chan, 170 boyunda bir genç kızdır. Hatta hoşlandığı çocuk onu boyu dolayısıyla onu kız gibi göremediğini aksine kankasıymış gibi gördüğünü söyleyerek moralini bile bozmuştu.Oğlumuz ise Otani-kun, 156 boylarındadır. Ki ortalama erkek boyuna göre oldukça kısa.

    Risa-chan ve Otani-kun birbirleriyle takılmayı sevmeyen ama her durumda birlikte takılmak zorunda kalan iki arkadaştır, çünkü ortak yanları çok fazla. Onların bu deve-cüce ilişkisi arkadaşlarınca alaya alınır ve onları birbirlerine yakıştırırlar. Hatta 'All Hanshin Kyojin' olarak çağırılırlar.

   Aynı şekilde Otani-kun'da boyu yüzünden bi kız tarafından terkedilir.İkisinin de boy açısından ortak sorunları vardır. Fakat esas olay birbirleriyle iddaaya girdikleri zaman gelişmeye başlar. İddaaya giriş şu şekilde başlıyor. Okula suzuki-kun adında yeni bir öğrenci gelir ve Risa-chan ondan hemen hoşlanmıştır, fakat nasıl konuşacağını, arkadaş olacağını bilemez. Otani-kun bunu farkeder ve Suzuki-kun'la arkadaş olacağını ve ona Risa-chan'dan bahsedeceğini söyler ama bir şartı vardır. Risa-chan'ın arkadaşı Chiharu-chan'dan hoşlanmaktadır. O da aynı şeyi onun için yapacaktır. Fakat esas iddaa bu değil. Onu da siz izleyip görebilirsiniz. İyi seyirleer :)

                                                                                                                                       **öpüldünüz