4 Ara 2014

Discovery of Romance, 2014


 

  Daha ilk bölümünü henüz izlemişken yine de yazmak ve paylaşmak istedim çünkü aradığım nitelikte bi dizi umarım ilerleyen bölümlerde beni hayalkırıklığına uğratmaz.

  Yeo Reum -yani esas kızımız- ve Kang Tae Ha -esas oğlan- 5 senelik bi ilişki yaşamışlardır. Ayrıldıktan sonra ise kızımız Nam Ha Jin' le tanıştırılır, kendisi estetik doktorudur ve Yeo Reum ondan çok hoşlanır, mükemmel biridir, işi de iyidir derken 1 seneyi devirirler. Günün birinde, Ha Jin'in ondan habersiz görüşmeye gittiğini öğrenen Yeo Reum onu takip eder ve uzaktan izlemek için bi masaya gider, oturur fakat oturduğu masada eski sevgilisi Tae Ha vardır. Seneler sonra karşılaşmışlardır.

  İlişkisi mükemmel giden ve ideal kişiyi bulduğu sırada eski sevgilisiyle karşılaşan ve hala ona karşı duygular besleyen Yeo Reum napacak, hadi bakalım, izleyelim, öğrenelim.

    Aklımda asılı kalanlar:
    1. Siz de benim gibi esas kızımızı Geum Jan Di (Boys over flowers esas kızı)' ye benzettiniz mi? Kaybolmuş ikizi gibi duruyor.
    2. Ayrıca esas oğlumuz Tae Ha gerçek adıyla; Eric Moon, Amerikan-Koreli bir aktömüş. Ben de diyorum bu 'shining star' yüzü nereden geliyor. Müthiş değil mi ya !
                                                                                                                           **öpüldünüz